Wat is Sildenafil?

Sildenafil is de werkzame stof in o.a. Kamagra. Kamagra is een variant van Viagra, met exact dezelfde werkzame stof. Ofwel, een generieke variant. Oorspronkelijk werd dit medicijn ontwikkeld om angina pectoris te behandelen, maar tijdens het testen bleek dat Sildenafil ook een zeer stimulerend effect had op de erectie. Later is dit medicijn dan ook uitgebracht als erectiepil en tegenwoordig bij de Kamagro Koning toegankelijk voor een betaalbare prijs! Je kunt ze bij ons discreet kopen in tabletvorm, kauwtabletten en zelfs vloeibare Kamagra oral jelly. Daarbij zijn ze binnen 1-2 werkdagen vaak al binnen!

Werking van Sildenafil

Sildenafil is een stofje voor mannen die last hebben van impotentie, ofwel erectieproblemen. Sildenafil ontspant de bloedvaten in en rondom de penis. Hierdoor stroomt er veel makkelijker bloed naar de penis. Als resultaat krijg je niet alleen veel makkelijker een erectie, maar is deze erectie ook veel makkelijker te behouden! De penis kan zelfs iets in formaat toenemen, omdat hier dus meer bloed doorheen kan stromen dan normaliter. In o.a. Kamagra, Cobra en Cenforce zit de gelijknamige werkzame stof Sildenafil. Deze stof werkt als onderdrukker van een bepaald enzym dat een belangrijke rol speelt in de afremming van de erectie. Door dit enzym tijdelijk te onderdrukken ben je dus weer in staat om een erectie te krijgen. Sildenafil heeft een werkingsduur van ongeveer 4-6 uur mits er een seksuele prikkeling aanwezig is.

Bijwerkingen Sildenafil

Elk medicijn kan bijwerkingen hebben en dit is ook het geval met Sildenafil. Nu is het niet zeker dat je ook last zult gaan krijgen van deze bijwerkingen, maar het is verstandig om je toch goed te laten informeren door een arts en de bijsluiter goed door te nemen voordat je het medicijn gaat gebruiken. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, duizeligheid, een volle neus en maag-darmklachten. Vaak houden deze klachten niet lang aan en verdwijnen ze nadat je het middel een tijdje hebt gebruikt. Bijwerkingen die minder vaak voorkomen zijn oogklachten en spier- en rugpijn. Ook deze zouden van korte duur moeten zijn.

X