GOED LEZEN AUB. Wegens het feit dat het 1 grote puinhoop is bij PostNL, hebben wij besloten deze week helaas niet meer verzenden (13 juni tm 19 of 20 juni). De meeste pakketten van 30 MEI tm 7 juni zijn aangekomen. Echter pas deze week. Dat betekent dat er gewoon soms RUIM 10-12 dagen vertraging is. U kunt bestellen, bestellingen worden gewoon ingepakt, MAAR zullen pas worden verzonden zodra er meer duidelijkheid is over de zendingen die maandag de 12e zijn verzonden. Wij adviseren u echter pas volgende week weer bestellingen te plaatsen. Onze trouwe klanten kennen onze service en wij waarderen uw geduld.

Wij wachten tot de storm is overgewaaid bij PostNL. Diverse malen contact gehad met dit waardeloze bedrijf. Zij verschuilen zich echter achter hun algemene voorwaarden en het hierboven benoemde punt (uitkering vakantiegelden, te weinig personeel, megadrukte). Ook kunnen ze GEEN onderzoek starten bij brievenbuspakketjes. Dus kunt u ook voor de aangetekende optie kiezen. Deze is duurder, maar mocht het pakketje weg zijn, kan er een onderzoek gestart worden.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

Voor u nu tijdelijk GRATIS erectiemiddelen bij iedere bestelling, ook wij hebben gehamsterd! Onze aanbiedingen & combinatiepakketten bevatten leuke unieke introductiepakketten maar ook gewoon super goede deals!

Het coronavirus is een feit, quarantaine geldt al in vele beroepen en gevallen van ziekte of verkoudheid. U bent veel thuis en werkt veel thuis..en kan eerlijk gezegd even niet wachten tot de “koters” in bed liggen. U bent lekker aan het Netflixen op de bank, met een glas rode wijn, maar dat bingewatchen als de kids in bed liggen heeft u na een paar weken ook wel weer gezien… De kurk is er een beetje vanaf. Wat eerst zo relaxed leek wordt alweer normaal. Sterker nog…het begint zelfs al een beetje te vervelen. Het wordt alweer een beetje gewoon eigenlijk. U verlangt stiekem naar sociaal contact. Maar ook dit wordt afgeraden, zelfs door onze Koning Willem Alexander.. U begint meer na te denken wat er beter en leuker kan…ook thuis. De hamster fase is nu ook wel een beetje geweest. De toiletrollen-madness begint alweer oud nieuws te worden, en voor mijzelf blijft dat aspect enigszinds lachwekkend. We beginnen langzaam te accepteren dat dit nog wel maanden en misschien zelfs langer kan duren voordat de dingen weer worden zoals vanouds. Zelfs de lock-down zoals in Italië al ingezet, kan hier ook een feit worden. Natuurlijk moeten we oppassen wat we doen en met wie we omgaan om besmetting te voorkomen. Is het niet voor uzelf dan wellicht voor uw ouders, kinderen of kleinkinderen. Natuurlijk is het nog wel een beetje angstig allemaal. Het coronavirus is immers minimaal 10x zo dodelijk als de normale “griep”, niet iets om licht op te nemen dus! De overwinning van iedere crisis begint bij het uitvoeren d.m.v. duidelijke richtlijnen.

Nou, sinds het coronavirus onze mei vakantie naar Griekenland heeft verpest, en wellicht ook uw vakantie of vakantieplannen, zullen we er dan maar met zijn allen vanuit huis het beste van maken? Toevallig hebben wij namelijk wat erectiemiddelen gehamsterd! Dit betekend voor u uiteraard “FREEBIES” bij iedere bestelling! Ofwel, verschillende soorten gratis sample pillen, graag gedaan! (zie toelichting van deze freebies op onze website, en lees voor gebruik altijd even de bijsluiter(s)).

Bij kamagra4all dachten wij, waarom niet weer eens ouderwets nader tot elkaar komen, sinds we elkaar niet meer kunnen “vermijden”(haha). Mocht u last hebben van erectieproblemen, dan is dit erg vervelend. Dit kan komen door stress bijvoorbeeld. We weten immers allemaal niet precies hoe erg de gevolgen zullen zijn. Dit werkt ook niet bepaald erectiebevorderend. Bent u zelfstandig ondernemer, overleg wellicht eens wat uw rechten zijn op een eventuele uitkering i.v.m. de “coronacrisis”. Normaliter als zelfstandig ondernemer moet deze worden terugbetaald, maar er schijnen nu toch echt uitzonderingsregels te zijn, waarbij we recht hebben hierop zonder terug te hoeven betalen. Probeer dit via de bank of gemeente. Om niet al te veel af te dwalen, hopen wij allereerst dat alles goed gaat met u en uw naasten en dat wij hier gezond uit gaat komen, laten we daar gewoon vanuit blijven gaan! Ook willen wij persoonlijk vermelden dat we rekening houden met hygiëne tijdens het verpakken van al onze producten. 

Probeer eens 1 van onze betaalbare en toegankelijke opties zoals o.a. onze aanbiedingen en combinatie pakketten die daarin staan.

Met vriendelijke groet, Kamagra4all! Uw hofleverancier voor Kamagra&Sildenafil, Tadalafil, Dapoxetineen Vardenafil producten.

X